Descobreix les claus de la innovació agrícola amb X_AgriTech: Jornada de Reflexió i Acció

2024-05-03

T’agradaria saber més sobre innovació en els àmbits de l’agricultura i la ramaderia? Uneix-te a nosaltres per a un dia ple de creativitat i networking!

💥 No et perdis la Jornada Anual de la Xarxa X_AgriTech que tindrà lloc el 29 de maig de 2024 a la Casa de l’Agricultura, seu de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

La Jornada està oberta a grups de recerca, empreses del sector, col·laboradors i públic general. Ens agradaria comptar amb una participació àmplia per tal d’aconseguir una màxima representació de l’ecosistema de transferència i innovació als sectors agrícoles i ramaderes. Serà una jornada de creativitat i networking, en la qual podreu conèixer els grups de recerca que formen part de la Xarxa.

🌾💭 Trobarem junts les respostes a interrogants com: Quin rol tenen les universitats i centres de recerca en la creació de solucions disruptives als reptes del nostre país? Com podem des de X_AgriTech impulsar la innovació d’impacte? Quines expectatives tenim les nostres parts interessades en X_AgriTech?

Inscriu-te i reserva’t la data!

Per a més informació, us compartim el programa de la Jornada Anual. Estem segurs de la vostra acollida favorable!

Comparteix :