Jornada dades obertes/ compartides en els models d’ajut a la presa de decisions en explotacions agràries i ramaderes

2024-02-05

El passat 31 de gener, la xarxa X_AgriTech va celebrar amb èxit la Jornada pel foment de l’ús de obertes/compartides en els models d’ajut a la presa de decisions en explotacions agràries i ramaderes, la qual va superar totes les expectatives, tant d’assistència com de participació activa del públic durant la taula rodona. Això posa de manifest l’enorme interès i la importància creixent que té la temàtica de les dades obertes i compartides en els àmbits de la recerca i la innovació.

Les ponències presentades durant la jornada van ser d’una gran qualitat, abordant temes clau com la valorització de les dades recopilades en la investigació, l’aprofitament de les dades disponibles per part de l’administració i la resposta a les necessitats del sector productiu en termes de models que facilitin la presa de decisions.

Estem encantats de veure com la nostra comunitat continua creixent i col·laborant en aquest camp tan vital per al progrés científic i tecnològic. Continuarem treballant per fomentar aquest tipus d’iniciatives i seguir avançant cap a un futur més connectat i basat en el coneixement.

Per conèixer més sobre la Jornada, compartim un recull de fotografies.

Comparteix :