Tallers de Generació d’Idees

2024-04-23

T’interessa obtenir eines d’ideació i/o de prototipat i aprendre tècniques i recursos per presentar amb impacte una idea de projecte?

Des de la Xarxa X_AgriTech amb la col·laboració del PRUAB, tenim programats per al 2024 dos tallers per a generar idees i solucions a problemàtiques de manera conjunta. L’objectiu és fomentar la col·laboració, la creativitat i la innovació a partir de diferents perspectives i habilitats.

Els participants tindran l’oportunitat de crear equips, obtenir eines d’ideació i/o de prototipat i aprendre tècniques i recursos per presentar amb impacte una idea de projecte. La finalitat es obtenir una llista d’idees disruptives per aportar solucions a reptes de país que després seran madurades amb les eines que ofereix X_AgriTech.

A cada taller treballarem en disciplines al voltant d’un repte. A partir del repte, hem predeterminat àrees de treball transversals per propiciar l’intercanvi entre experts en disciplines afins.

🟢 TALLER DE GENERACIÓ D’IDEES I

Dates: 19 i 21 de juny de 2024

Repte: Monitorització i reducció de l’impacte ambiental de l’activitat agrària, amb un enfocament especial en la reducció de la petjada de carboni de les explotacions agràries.

🔗Per aquest primer taller, us preguem que reserveu la vostra plaça fent clic en aquest enllaç d’inscripció.

🟡 TALLER DE GENERACIÓ D’IDEES II

Dates: 16 i 18 de setembre de 2024

Repte: Increment de la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant la posada en mercat i adopció de noves tecnologies relacionades amb l’eficiència en l’ús d’insums.

🔗Per al segon taller, us demanem que us registreu fent clic en aquest enllaç d’inscripció.

Us convidem també a les sessions informatives que tindran lloc el 6 i el 16 de maig de 2024, via TEAMS, de 9.00h a 9.30h. Aquestes sessions seran una oportunitat per entendre millor els objectius i el format dels tallers, i també per resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir. 

Esperem amb interès veure-us als tallers!

Comparteix :