Immunoestimulant per resiliència en animals de granja

Component immunoestimulant per millorar la resiliència en animals de granja

Nou producte bacterià rendible: adjuvant vacunal, probiòtic i immunoestimulant en animals, protegeix contra malalties, potencia l'eficàcia de vacunes i redueix antimicrobians
Categories:
Nivell de desenvolupament:

Descripció

Desenvolupament d’un nou producte molt rendible basat en una soca bacteriana amb diverses aplicacions, ja sigui com a adjuvant vacunal, com a probiòtic o immunoestimulant en animals de granja. El seu propòsit és servir com a tractament preventiu per millorar la resistència dels animals davant de diferents infeccions bacterianes o víriques, reduint la susceptibilitat a desenvolupar malalties i millorant l’eficàcia de les vacunes.
Fins ara s’ha demostrat el seu potencial per protegir els animals davant del virus de la pesta porcina africana, malaltia que està causant una pandèmia en la indústria porcina.

Què la fa única?

Fins ara s’ha demostrat el seu potencial per protegir els animals davant del virus de la pesta porcina africana, per al qual no hi ha cap vacuna disponible al mercat. A més, s’està estudiant la seva utilitat en el tractament d’altres malalties en diferents animals de granja de gran rellevància econòmica a nivell mundial ia més a més poder contribuir a la reducció de l’ús d’antimicrobians.
Comparteix :