Varietats d'arròs tolerants a la salinitat

Varietats d’arròs tolerants a la salinitat

Obtenció de varietats vegetals tolerants a la salinitat per mutagènesi clàssica i/o mutagènesi dirigida. Amb possibilitat d´introgressió d´al·lels mutants en qualsevol varietat no tolerant
Categories:
Nivell de desenvolupament:

Descripció

Fruit del projecte Europeu Neurice, el nostre grup investigador ha desenvolupat varietats comercials d’arròs amb alta tolerància a la salinitat i sense penalització en la producció. A més vàrem descobrir un llistat d’al·lels concrets presents en certes varietats d’arròs que reforcen encara més la tolerància a la salinitat i l’estenen a tot el cicle de cultiu de l’arròs, des de la germinació fins a la floració. La nostra tecnologia de Fast-Breeding ens permet introduir aquests al·lels de tolerància a la salinitat a qualsevol varietat d’arròs de forma molt ràpida, en només tres anys i sense transgènics, mitjançant retroencreuaments.
A més som experts en mutagènesi tradicional i edició genètica CRISPr, per la qual cosa podem introduir tolerància a salinitat i d’altres caràcters a qualsevol espècie vegetal.
Oferim doncs un servei d’introgressió Fast-Breeding en arròs i de mutagènesis per a qualsevol espècie vegetal a empreses interessades.

Què la fa única?

Tolerància a la salinitat
Comparteix :