Política de privadesa

  • Darrera actualització el 29 de desembre de 2023
  • Data d’entrada en vigor el 29 de desembre de 2023

 

Aquesta Política de Privacitat descriu les polítiques de X_Agritech, amb seu a IRTA, Torre Marimon, Caldes de Montbui, Barcelona 08140, Espanya, correu electrònic: xagritech@irta.cat, telèfon: 677954881 sobre la recollida, ús i divulgació de la vostra informació que recollim quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://xagritech.net ), d’ara en endavant, «el Servei». En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i la divulgació de la vostra informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no accepteu el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei. Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense cap avís previ i publicarem la Política de privadesa revisada al Servei. La Política revisada entrarà en vigor 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i el vostre accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Política de privadesa revisada. Per tant, us recomanem que reviseu aquesta pàgina periòdicament. Informació que recollim: recollirem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

  • Nom i cognoms
  • Email

Conservació de la vostra informació:

Conservarem la vostra informació personal amb nosaltres durant 90 dies a 2 anys després de la cancel·lació del compte de l’usuari o durant el temps que la necessitem per complir amb els propòsits per als quals es va recopilar tal com es detalla en aquesta Política de privadesa. És possible que hàgim de conservar certa informació durant períodes més llargs, com ara el manteniment de registres/informes d’acord amb la legislació aplicable o per altres motius legítims, com ara l’aplicació dels drets legals, la prevenció del frau, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap dels quals us identifica. (directament o indirectament), es poden emmagatzemar indefinidament.

Els vostres drets

Depenent de la llei que s’apliqui, és possible que tinguis dret a accedir i rectificar o esborrar les teves dades personals o rebre una còpia de les teves dades personals, restringir o oposar-te al tractament actiu de les teves dades, sol·licita’ns que compartim (portatge) les teves dades personals, informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens vau proporcionar per processar les vostres dades, el dret a presentar una queixa davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser rellevants segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, pots escriure’ns a xagritech@irta.cat. Respondrem a la teva sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.
Tingueu en compte que si no ens permet recollir o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tractar-la amb les finalitats requerides, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va demanar la vostra informació.

Cookies Etc.

Per obtenir més informació sobre com les fem servir i les vostres opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de galetes.

Seguretat:

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, el mal ús o l’alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem garantir la seguretat absoluta de cap informació que ens transmeteu i ho feu sota el vostre propi risc.

Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:

Si tens qualsevol consulta o inquietud sobre el tractament de la teva informació disponible amb nosaltres, pots enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Queixes a xagritech@irta.cat. Atendrem les vostres inquietuds d’acord amb la legislació aplicable.